Szent Cecilia Kórus , Dunaharaszti

Aki szépen énekel, kétszeresen imádkozik !

Baráti Kórusok


A baráti kórusok honlapjára a KAPCSOLÓDÓ LINKEK menüpontban lehet eljutni.

 

a.jpg

Fővárosi Énekkar

Bánky Tamás karnagy úr még most is náluk énekel, így alakult ki a kapcsolat. Ez a kiváló csapat énekelt velünk, és természetesen külön is, templomunk 100 éves évfordulóján. Nagyon képzett, profi énekkar. Ma már közülünk is négyen énekelnek náluk. Így folyamatos a kapcsolat.

Karnagyuk: Noszeda Tibor karnagy úr


a_002.jpg

Szent Rita Kórus        képek itt

Budapest VIII. kerület, Szent Rita Templomának kórusát több szál köti       össze a Szent Cecilia Kórussal. Közülük is énekelnek páran a Fővárosi Énekkarban. Így alakult ki az az érdekes rendszer, hogy nálunk a két másik kórusból kb. hat tiszteletbeli tagot tartunk nyilván. Rendezvényeinken mindíg résztvesznek, s mi is szívesen megyünk az ő eseményeikre. Szeretünk együtt énekelni.

Karnagyuk: Besenyei Éva kántor, karnagy hölgy


a_007.jpg

Kájoni János Kórus        képek itt

Székelyföldön, azon belül Gyergyószárhegyen, a Nagyboldogasszony templom kórusa nagyon kedves nekünk. Sokan közülünk, a náluk tett 2004-es látogatásunk alkalmával voltunk először Erdélyben. Felejthetetlen élmény volt mindannyiunknak. 2006-ban viszonozták a látogatásunkat, és mi 2008 nyarán voltunk ismét Szárhegyen. Gyönyörű volt a jótékonysági hangverseny, ahol hat kórus énekelt Gyergyószárhegy Gyermekotthonának a javára. Szeretünk együtt lenni, együtt énekelni.

Karnagyuk: Bartalus Vince kántor, karnagy úr       kép


Nagybajom Város Kórusa

Nagybajom testvérvárosa Gyergyószárhegynek, így ismertük meg a kórust. Voltak nálunk közös hangversenyen, és mi is voltunk náluk kórus találkozón. Nagyon kedves helyzet volt, ahogy odaértünk sok viszontagság után, a Somogyi Kórusok találkozóján bejelntették Dunaharaszti kórusát. A nevetés nem maradt el. Júniusban, Nagybajom kórusa is részt vett Gyergyószárhegyen a jótékonysági hangversenyen. Felemelő érzés volt, a három kórus együtt énekelhetett.

Karnagyuk:  Pap Jenő  Karnagy úr                                kép

bel_canto.jpg

Bel Canto Kamara Kórus     Képek itt 

Halásztelek Vásosi Kórusa szinte szomszédaink. Az ismeretség Szigetszentmiklóson kezdődött. Az általunk nagyon tisztelt, és szeretett, sajnos már elhunyt Székely Miklós karnagy úr meghívására mentünk Miklósra énekelni, és Halásztelek kórusa is a mehívottak között volt. Innen már egyenes volt az út a barátság, és az együtt éneklés felé.

Karnagyuk: Perecsényi Zsuzsa karnagy hölgy 


                        

                 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 9
Heti: 71
Havi: 339
Össz.: 161 704

Látogatottság növelés
Oldal: 8. Baráti kórusok képekkel
Szent Cecilia Kórus , Dunaharaszti - © 2008 - 2019 - szentceciliakorus.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »